برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/02/29 - 09:16
  • - تعداد بازدید: 16
  • - تعداد بازدیدکننده: 16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZCpb
به گزارش محمدی مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سردشت

توصیه‌های مهم برای پیشگیری از مسمومیت با قارچ در آذربایجان غربی

-از مصرف قارچ‌های خودرو و وحشی خودداری کنید

تشخیص قارچ‌های سمی از خوراکی تنها توسط کارشناسان مجرب امکان‌پذیر است و ظاهر، رنگ یا بوی آن‌ها معیار قابل اعتمادی نیست.

               

2-قارچ را فقط از مراکز معتبر تهیه کنید

تنها قارچ‌هایی را مصرف کنید که در بسته‌بندی‌های دارای مجوز سازمان غذا و دارو و از فروشگاه‌های معتبر تهیه شده باشند.

               

3-پختن قارچ‌های سمی، سم آن‌ها را از بین نمی‌برد

برخی از سموم قارچ‌های سمی حتی با پختن، آب‌پز یا کباب کردن نیز از بین نمی‌روند.

               

4-از خرید قارچ‌های جمع‌آوری‌شده توسط افراد بومی خودداری کنید

قارچ‌هایی که توسط افراد محلی جمع‌آوری و به فروش می‌رسند، ممکن است سمی باشند و مصرف آن‌ها خطرناک است.

               

5-در صورت مشاهده علائم مسمومیت، فوراً به مراکز درمانی مراجعه کنید

علائمی مانند تهوع، استفراغ، اسهال، درد شکمی، سرگیجه، گیجی و در موارد شدید نارسایی کبد و کلیه ممکن است از نیم ساعت تا ۲۴ ساعت پس از مصرف ظاهر شوند.

               

6-به توصیه‌های غیرعلمی و تجربی اعتماد نکنید

تشخیص خوراکی یا سمی بودن قارچ بر اساس تجربه یا توصیه‌های غیرعلمی می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 16623
کلمات کلیدی
سیامند  محمدی
خبرنگار

سیامند محمدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب